Cea mai simplă formă de bruschetta începe cu pâine toscană, prăjită fie peste cărbuni sau într-un prăjitor de pâine. Feliile prăjite sunt frecate cu un catel de usturoi taiat, apoi stropit cu ulei de masline extra virgin. Sare și piper pot fi adăugate, dacă bucătarul dorește.
Ca o tradiție, bruschetta servește pentru a testa noua recoltă de ulei de măsline în fiecare an.
Alte variante includ roșii, legume și / sau topping de brânză.
Pentru a prepara o bruschetta tomate, un bucătar freacă feliile prăjite cu o reducere de rosii coapte, sau topuri pâine cu un strat de roșii tocate asezonate cu busuioc, sare și piper, apoi drizzles cu ulei.
sursa: http://ro.frough.com
Sosul de rosii-- reteta aici- nu trebuie sa fie prea lichid, puneti-l pe foc si reduceti-l un pic daca este nevoie.
Puneti feliile de pâine pe o placă de cuptor acoperita cu hârtie de gatit sau cu o foaie de silicon.
Taiem sardinele pe jumatate si scoatem oasele.
Se verifica sosul de rosii de sare și piper. Adaugam daca trebuie.
Punem sosul de rosii peste feliile de pâine.
Împărțiți jumatatile de sardine, așezați feliile de mozzarella, puneti o rosie cherry în mijloc.
Este gata ... dam la cuptor timp de 15 minute la 200 ° C
Pofta Buna !!!!
1
le puteti servi calde însoțite de o salată verde