Atat de delicioasa cu o textura atat de fina si cu o glazura crema de ciocolata...merita probata mai ales de catre iubitorii ciocolatei negre...
Topiti ciocolata impreuna cu untul la beau-marin.
Luati de pe foc si amestecati cu zaharul.
Adaugati vanilia si apoi ouale pe rand.
La sfarsit amestecati faina si sarea.
Puneti in tava unsa cu unt si tapetata cu faina pentru 25 de minute la 165 grade, sau pana cand scobitoarea ( pentru test) iese uscata.
Lasati la racit pe un gratar.
Glazura crema:
Puneti ciocolata intr-un bol.
Pe foc mic puneti untul si frisca, dati fix un clocot.
Luati de pe foc si turnati peste ciocolata.
Lasati sa stea 5 minute apoi amestecati cu o lingura foarte bine. Lasati putin sa se raceasca si turnati peste prajitura. dati la rece si serviti apoi cum doriti.
Pentru o textura mai deosebita tineti prajitura la rece.