Am uneori pofta de ceva dulce (ok, nu doar uneori, mai tot timpul ;) ), asa ca am cautat sa fac ceva rapid si gustos. Si musai cu cicolata :) .
Preincalzim cuptorul la 170 grade C
Topim cicolata pe bain-marie. O lasa la racit.
Intr-un bol amestecam faina, sarea si praful de copt.
In alt bol amestecam untul cu zaharul, mixandu-le pana se formeaza o crema pufoasa. Adaugam ouale, pe rand, mixand dupa fiecare ou pana se incorporeaza in crema de unt
Punem crema de unt peste faina si amestecam pana aceasta se incorporeaza complet.
Peste compozitia nou formata, adaugam ciocolat topita si laptele. Amestecam pana se incorporeaza ciocolata.
Tapetam cu hartie de copt o tava ( eu am folosit o tava de 20x28 ) si o punem in cuptor pentru 25-30 minute (faceti testul scobitorii).
Cand e gata coapta, o scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca complet, o portionam dupa dorinta si o pudram cu zahar pudra.
Enjoy :)