Dragele mele care aveti copii;probabil ati auzit de revista de bucate pentru cei mici care se numeste PAP TOT;ei bine am cumparat-o si eu si am inceput sa exersez pentru la vara cand vor veni fetele;
Am inceput cu aceasta reteta super usoara si super gustoasa dar eu nu am fost prea atenta si cineva a mancat carapacea testoasei...!!!;nu nu a fost asa,eu am folosit un castron mai mare decat ar fi trebuit si nu mi-a iesit cum trebuie.
Incercati si voi pentru copii
Blat
Umplutura
Decor
Batem albusurile spuma tare cu zaharul pudra si vanilia,adaugam galbenusurile treptat si la final faina cernuta amestecand usor de jos in sus;
intindem aluatul in tava de la aragaz cu hartie si o lasam la cuptor 8-10min;
rasturnam blatul pe un prosop umed,desprindem hartia,ungem cu gem,rulam strans,o dam la rece apoi o taiem felii egale.
Pentru crema,amestecam branza cu zahar pudra,vanilie si gem iar la final incorporam frisca batuta.
Imbracam un castron cu folie alimentara,apoi il capitonam cu felii de rulada atat fundul cat si peretii;
punem compozitia de branza,acoperim cu felii de rulada si folia apoi dam la frigider cel putin 4h.
Rasturnam castronul,desprindem folia si facem din martipan capul,picioarele broscutei si le fixam de corp.
1
din ingredientele pentru crema rezulta prea multa,o folositi ce va ramane doar daca faceti 2broscute