Briose cu visine si caise

de alilianaa in Dulciuri, 8 Feb 2016 | 9476 vizualizari

 

Ce mi-a placut la acest dulce. pe langa faptul ca se face repede? Raman moi si umede, nu se usuca. Tare bune la cafea sau ceai.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 170 ml ulei
  • 300 g zahar
  • 250 g iaurt
  • 300-350 g faina
  • un plic praf de copt
  • esenta vanilie
  • coaja rasa de lamaie
  • visine si caise ( congelate am avut eu)
  • bobite de ciocolata
Portii: 35
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu visine si caise:

Ouale si zaharul se mixeaza bine pana ce devin o crema si cresc ca volum. Se adauga uleiul, se omogenizeaza si iaurtul si se incorporeaza si el.

Faina impreuna cu praful se copt se amesteca si se adauga lingura cu lingura, amestecand de jos in sus. Se adauga aromele si bobitele de ciocolata. 

Se pregatesc formele de briose cu foite specifice, punem in fiecare foarma, cantitate de  aluat pe jumatatea acestora, se pun fructele si se introduc la cuptor pentru 15 minute. Cand sunt rumene pot fi scoase. Si tot asa rand pe rand pana se termina toate. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine si caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mirela0911 1

10.02.2016, 19:16

alilianaa 1

11.02.2016, 12:57

Ma bucur ca v-au placut!

dantes 1

17.02.2016, 09:17

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu portocale si cirese