O noua reteta probata pe fetita mea de 13 luni....ea a gustat, noi le-am mancat pe nerasuflate.
Untul trebuie sa fie la temperatura camerei, sa poata fi mixat.
Dam drumul la cuptor si pregatim formele de briose, pe care le ungem cu unt. Eu am niste forme mari, nu sunt ca briosele clasice, micute. De aceea au iesit doar 5 briose uriase.
Mixam ingredientele, adaugandu-le pe rand, pana se face o compozitie omogena.
Punem compozitia in forme si dam la cuptor pentru 20 minute. (5 minute focul tare, 15 minute lasam la foc mic).
Facem testul cu scobitoarea, le lasam sa se raceasca, apoi sunt numai bune de mancat.
Sa aveti succes la pitici cu briosele mici! :)
1
Pudra de roscove poate fi inlocuita cu 100 g zahar brun. Pentru a avea aceeasi culoare, adaugam o lingura de cacao neagra.
2
Faina de ovaz o puteti inlocui cu orice alta faina doriti.