Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
1. Amestecati faina cu drojdia.
2. Puneti si restul ingredientelor (in afara de fructele confiate si migdale) si omogenizati bine.
3. Lasati aluatul la dospit 15-30 min.
4. Turnati compozitia in forme (daca le vreti mai mari umpleti formele)
5. Puneti fructe confiate deasupra in fiecare forma, si introduceti in mijloc cate o migdala!
6. Dati la cuptor la 200 °C timp de 55 min, sau pana vedeti ca s-au rumenit putin.
7. Dupa ce ati scos de la cuptor puneti pe fiecare briosa miere de salcam!
Pofta Buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola