Briose cu ciocolata si portocala

de Rahela Velicu in Prajituri, 6 Mar 2016 | 2777 vizualizari

 

Un desert delicios si care se face foarte simplu. Reteta o gasiti si pe site-ul meu http://noiinbucatarie.ro/briose-cu-ciocolata-si-portocala/

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 5 linguri de ulei
  • 50 ml apa calduta
  • 5 linguri cu varf de zahar
  • 5 linguri cu varf de faina
  • 1 plic de praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala
  • 2 linguri crema de ciocolata + 2 cuburi de ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si portocala:

Se amesteca oul cu uleiul, apa si zaharul si se amesteca. Adaugam treptat faina si praful de copt. Omogenizam bine si adaugam si coaja de portocala. Tapetam tava pentru briose cu hartii pe care le vom umple 3/4 cu compozitie. Punem ciocolata in mijlocul fiecare briose, cam de marimea unei masline si apoi mai punem foarte putina compozitie peste crema de ciocolata sa o acopere. Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea dupa care le scoatem pe un platou. Cand sunt gata, se adauga ciocolata razuita prin razatoarea mare si coaja de portocala. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si coaja de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rahela Velicu 1

06.03.2016, 15:10

mirela0911 1

06.03.2016, 17:45

Tare bune si aromate!

Rocsi 1

07.03.2016, 18:51

Delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Inimioare