Briose cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 29 Ian 2016 | 2748 vizualizari

 

Nicio zi fara ciocolata

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1/2 cana lapte
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • 1 praf de copt
  • coaja de portocala
  • 1 praf de sare
  • bomboane de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Intr-un bol amestecam faina, zaharul, coaja de portocale, praful de copt.

In alt bol mixam ouale cu un praf de sare, adaugam uleiul si laptele treptat.

Incorporam amestecul de faaina si amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.

Turnam amestecul in formele unse cu ulei.

Adaugam cate o bomboana de ciocolata in mijloc.

Dam la cuptorul incalzit cca 30 min (trece testul  cu scobitoarea)

Lasam sa se raceasca putin dupa care le decoram dupa plac.

Jumatate din compozitie pentru briose eu am amestecato cu 100 g ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Ole