Briose cu ciocolata

de divainbucatarie in Dulciuri, 15 Dec 2010 | 5487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina + faina pentru tapetare
  • 25 g pudra de cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 linguri unt topit + unt pentru tapetare
  • 10 linguri de lapte
  • 250 g zahar
  • 2 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Intr-un bol amestecam ingredientele solide: faina, praf de copt, sare si cacao.
In alt bol amestecam ouale cu zaharul pana devin ca o crema pufoasa. Adaugam esenta de vanilie si untul topit.Incorporam pe rand ingredintele solide si laptele. Turnam compoazitia in formele tapetate cu unt si faina. Dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 30 de minute. Tapetam cu zahar pudra sau cu albus de ou frecat cu zahar pudra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (25)

LUK 1

15.12.2010, 17:01

ce frumoase sunt5

kamy 1

15.12.2010, 20:58

astea da briosi crescute la fav cu ele 5f

divainbucatarie 1

15.12.2010, 21:25

In priumul rand multumesc tuturor pentru aprecieri.
In al doilea rand eu nu am folosit hartiute, nu pentru ca nu aveam ci pentru ca briosele mele ies f usor din tava. le las cam 5 minute la racit si apoi le rotesc usor in stanga si in dreapta si ies... Hartiute pt briose poti gasi la Selgros (100buc) sau in Ikea (65 buc) .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura delicata