Briose aperitiv cu legume si bacon

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2013 | 8433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 pachet legume asortate
  • apa
  • 200 ml lapte
  • bucati de bacon
  • 200 gr faina
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu legume si bacon:

Intai punem apa la fiert cu putina sare, iar cand atinge punctul de fierbere punem legumele congelate si lasam la fiert cateva minute pana se inmoaie mazarea ca aceasta este cea mai pretentioasa.

Punem legumele la scurs int-o sita si le lasam pana se racesc.

Batem ouale bine, adaugam uleiul si laptele, apoi faina si praful de copt.

Omogenizam, apoi adaugam baconul taiat cubulete si legumele scurse.

Ungem formele de briose cu putin ulei si le umplem 3/4 cu compozitia. 

Coacem la 180 grade pentru 30 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu legume si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei