Chiftele din galbiori

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2015 | 6443 vizualizari

 

Este o delicatesa din zona Ardealului, se prepara atat toamna cat sunt prospeti cat si iarna congelati.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci galbiori
  • 2 oua
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura cu varf de faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din galbiori:

Ciupercile le curatam, le fierbem si le lasam sa se raceasca in strecuratoare.

Le dam prin masina de tocat ciupercile si patrunjelul, amestecam cu ouale, condimentele si faina.

Le prajim in ulei fierbinte si le scoatem pe o hartie sa absoarba uleiul.

TIPS-URI

1

Se pot face si in cuptor, insa devit putin uscate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din galbiori" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel