Branzoaice cu "Ceva fin"

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 3418 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si gustos...numai bun de pus pachetel la scoala!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat fraged congelat
  • 1 cutie crema de branza "ceva fin"
  • 150 g muschi file
  • 50 g cascaval Delaco
  • 1 ou
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice cu "Ceva fin":

- lasi aluatul la dezghetat,atat cat sa poti lucra cu el

- dai cascavalul pe razatoarea mare

- tai muschiul cubulete

- bati oul cu sare

- intinzi aluatul pe suprafata de lucru si il ungi cu crema de branza

- tai patratele cu un cutit bine ascutit

- asezi in mijloc cascaval ras si muschiulet

- impachetezi cu grija si ungi patratelele cu oul batut

- dai la cuptor pentru 30 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice cu "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]