Branza marinata

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2013 | 4803 vizualizari

 

O reteta simpla dar deosebita. Marinarea branzei ii da acesteia un gust deosebit. Mie imi place tare mult .
Acum va spun sincer ca nu prea stiu unde sa o incadrez , am pus-o la aperitive ..cred ca e oke .

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea de oi
  • 150 g ceapă
  • 100 g măsline
  • 100 ml ulei de măsline
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 30 ml oţet
  • verdeaţă (cimbru, măghiran, rozmarin, salvie)
  • 3-4 căţei de usturoi
  • sare
  • piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza marinata:

1. Brânza se taie bucăţi de 2-3 cm. Ceapa se curăţă, se spală şi se taie solzişori. Usturoiul se curăţă, se toacă sau se pisează cu puţină sare.Eu pun usturoiul taiat rondele mici.

2. Într-un vas care se poate acoperi se aşază în straturi succesive ceapa tăiată, cubuleţele de brânză, măslinele, verdeaţa, piperul şi usturoiul. Se stropeşte cu oţet. Se toarnă apoi uleiul de măsline şi se completează dacă mai este cazul cu ulei de floarea soarelui

3. Se acoperă şi se păstrează la frigider cel puţin 10 zile, apoi se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza marinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete