DACA VA PLACE OREZUL ..CU SIGURANTA CA O SA VA PLACA ACEASTA VARIANTA DE AL GATI
Taie ceapa marunt si pune-o la calit intr-o cratita cu ulei de masline,cand este calita adauga cubuletul de Knor, el champiñon taiat in cubulete mici si vinul .
Lasa-le inca 2 minute sa se caleasca impreuna ,pe urma adauga orezul si un pahar de apa, amesteca cu o lingura de lemn.Cand incepe sa fiarba si vezi ca incepe sa se stranga orezul, adauga apa putin cate putin,avand ,mereu grija sa nu ti se usuce.
Nu lasa de amestecat,pt ca se prinde foarte usor .
Depinzand de tipul de orez ce vei folosi,timpul de coacere este diferit .
Eu am avut nevoie de aproximativ 30 de minute.Cand vezi ca orezului ii mai ramana aproximativ 2 minute adauga untul.La final pune branza parmiggiano rasa , dupa gust,( eu am pus 2 linguri cu varf) si amesteca totul .
Presara-i patrunjelul taiat fin deasupra