Tot la Mihaela am văzut rețeta asta faină.
În sfârșit am avut la dispoziție câteva mini mozzarella pentru o proba rețeta.
Minunate au ieșit, mulțumesc Mihaela pentru idee!
Mozzarella se scurge de lichidul în care au fost conservate.
Într-un borcan pătrățos se pun biluțele de brânză, condimentele, sare și uleiul. Apoi se închide borcanul ermetic, se scutură bine ca să se amestece ingredientele și se lasă la marinat la rece minim 24 de ore.
Preparatul se poate păstra la frigider, maxim 2 săptămâni, dar nu cred că va avea așa viață lungă!!! 😉
Mozzarella se servește ca aperitiv alături de roșii și măsline, sau se poate folosi cu mare success în salate cu legume proaspete.
Spor și poftă bună!
1
De data asta am folosit uleiul de rapiță ;) Cel de măsline, de bună calitate cum spune Mihaela, e pe drum din Grecia! ;) :))