Branza cu merisoare si nuci

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2015 | 4905 vizualizari

 

O idee simpla inspirata de un .... ambalaj . De curiozitate am cumparat un cas mic [asa credeam eu ] incorsetat in ceara rosie . In interior era branza ce semana cu cea de burduf, merisoare si alune . Alunele nu le-am prea gasit .. Mi-am zis ,, Eu de ce nu pot face asa ceva ?"" Fara modestie pot sa spun ca preparatul meu a iesit mai gustos .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza burduf
  • 125 gr samburi nuca
  • 125 gr merisoare uscate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza cu merisoare si nuci:

 Nuca se fierbe un clocot , se scurge si se raceste .

Prin fierbere nuca isi pierde eventualul gust amarui . Miezul ramane curat si palacut dulceag .

Se amesteca bine toate ingredientele se pun pe o folie transparenta si se formeaza un sul .

Se da preparatul la rece unde se tine pana la servire .

Serviti branza cu merisoare si nuci insotita de fructe .

Data viitoare o voi servi pe felii de mere .

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza cu merisoare si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

05.01.2015, 14:45

Simona sunt curioasa sa vad varianta ta

mirela0911 1

08.01.2015, 14:01

Ce buna o fi fost!

Raluca57 1

09.01.2015, 07:31

Am făcut, dar putina...de test. Minunata! Ne-a plăcut mult, deci voi reface in cantitate MARE. Branza mea nu a fost suficient de cremoasa, prin urmare nu am reușit sa tai felii la fel de frumoase ca in poza ta. Trebuie sa încercați aceasta combinație, este excelenta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ariciul_aperitiv