Inele de ceapa pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2010 | 8523 vizualizari

 

aceasta reteta am vazut-o la lili musat si mi-am zis ca trebuie neaparat sa o incerc, am adaptat-o putin, iar rezultatul a fost super!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cepa mare
  • 3 linguri faina
  • 1 linguritai amidon
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • o canuta de lapte
  • 1 ou
  • cascaval ras
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa pane:

se taie ceapa rondele si se da la frigider pt o ora( de ce nu stiu :D )., puneti o folie peste ea k sa nu fie nevoie sa luati frigiderul la spalat :))

pregatim compozitia din toatae ingredientele de mai sus, amestecam pt inceput faina cu laptele, pt a nu se face cocoloase, apoi punem oul, cascavalul ras, sarea, piperul, praful de copt, amidonul..si cred k le-am zis pe taoate :D

TIPS-URI

1

eu le-am stropit cu lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 10:04

epurasha2bb 1

15.04.2010, 17:31

arata foarte bine, am sa incerc si eu varianta ta! si mie imi plac inelusele astea insa nu mi-a reusit cand am incercat sa fac dar eu le dadusem doar prin ou si faina ca pe dovleceii pane.Aum ca stiu secretul am sa mai incerc odata!mersi!

Dana Cristea - pusikmea 1

15.04.2010, 19:59

ms mariana,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv reteta de preparare a papanasilor rustici cu branza sarata si sos de smantana