Bors de legume

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 18 Noi 2010 | 15490 vizualizari

 

Cum am intrat in Post am hotarat sa tin si eu acest post,mai ales ca este foarte usor avand foarte multe dezlegari la peste,iar mie imi place foarte mult:D o sa incerc cat mai multe retete de post si sper sa va fiu de ajutor:P!borsul prezentat mai jos este o sursa de vitamine si poate fi servit chiar daca nu tineti Post.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 mana de fasole pastai
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 3 cartofi potriviti
  • 1/2 praz
  • 1/4 varza alba
  • 1 ceasca orez
  • bulion
  • delikat
  • patrunjel verde
  • bors instant dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de legume:

Ceapa se toaca marunt,prajul rondele,morcovul si ardeii cubulete si se pun in 2-3 linguri de ulei la calit.

Cand se inmoaie putin legumele se pune fasolea si varza taiata julien,se mai calesc impreuna 5 min,apoi se toarna apa calda si se da intr-un clocot. Se adauga cartofii taiati cubulete,orezul spalat si delikatul si se lasa pe foc mediu pana sunt fierte legumele.Spre sfarsit se adauga bulionul si borsul.Se serveste cu patrunjel verde!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

eclerash 1

19.11.2010, 22:01

nu imi place mie foarte tare borsul de legume insa al tau arata atat de bine ca parca as incerca...

tanyapatap 1

29.11.2010, 17:53

bun!

Aurelia 07_07 1

18.12.2019, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de stevie de post