Bors de cartofi

de pity19 in Supe/Ciorbe, 7 Oct 2014 | 3634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 1 plic bors magic
  • 4 linguri smantana grasa
  • 2 linuguri ardei tocati la borcan
  • 2 linguri morcov tocat la borcan ( se gaseste la magazine mari )
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel uscat la plic
  • 5 l apa
  • 4 carnati proaspeti congelati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi:

  1. Curatam cartofii de coaja , clatim ; Taiem fiecare cartof in doua dupa care in patru ;
  2. Punem cartofii la fiert in apa cu sare ;
  3. Adaugam peste cartofi ardeii tocati si morcovii ;
  4. Lasam la dezghetat carnatii ; Ii taiem felii ; Punem intr-un castron si dam la cuptorul cu microunde 2 minute ;
  5. Cand cartofii sunt aproape fierti , turnam carnatii cu tot cu zeama din castron si lasam pana cartofii sunt fierti ;
  6. Punem borsul magic ( 1-2 linguri ) , smantana , sare , piper  si vegeta dupa gust ; Adaugam 1-2 lingurite patrunjel uscat ;
  7. Lasam putin la foc mic amestecand continuu ;
  8. Luam de pe foc si lasam la racit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de cartofi, dres cu oua si smantana