Bors de cartofi

de pity19 in Supe/Ciorbe, 7 Oct 2014 | 3736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 1 plic bors magic
  • 4 linguri smantana grasa
  • 2 linuguri ardei tocati la borcan
  • 2 linguri morcov tocat la borcan ( se gaseste la magazine mari )
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel uscat la plic
  • 5 l apa
  • 4 carnati proaspeti congelati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi:

  1. Curatam cartofii de coaja , clatim ; Taiem fiecare cartof in doua dupa care in patru ;
  2. Punem cartofii la fiert in apa cu sare ;
  3. Adaugam peste cartofi ardeii tocati si morcovii ;
  4. Lasam la dezghetat carnatii ; Ii taiem felii ; Punem intr-un castron si dam la cuptorul cu microunde 2 minute ;
  5. Cand cartofii sunt aproape fierti , turnam carnatii cu tot cu zeama din castron si lasam pana cartofii sunt fierti ;
  6. Punem borsul magic ( 1-2 linguri ) , smantana , sare , piper  si vegeta dupa gust ; Adaugam 1-2 lingurite patrunjel uscat ;
  7. Lasam putin la foc mic amestecand continuu ;
  8. Luam de pe foc si lasam la racit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de cartofi, dres cu oua si smantana