Ciorba de cartofi

de Leontina_Costel1970 in Ciorbe, 24 Noi 2018 | 3082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 praz mai mare
  • 2 morcovi potriviti
  • 1/4 telina
  • 2 cepe potrivite
  • 30 ml ulei
  • suc de rosii cca 300 ml
  • sare dupa gust
  • 1/2 l bors
  • 1 leg marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Mai intai pregatim ingredientele, curatam legumele, ceapa o taiem marunt, morcovul si telina le curatam si apoi le dam pe razatoarea mica.

Curatam cartofii si ii taiem cuburi mai mari. Prazul il taiem rondele.

Asezam o oala pe foc cu cca 30 ml ulei, lasam sa se incinga apoi adaugam ceapa, morcovul si telina, adaugam un pic de sare si lasam cca 5-6 min sa se caleasca, adaugam si prazul, lasam 3-4 min si adaugam sucul de rosii, umplem oala cu apa, cca 3 l.

Lasam sa dea intr-un clocot si adaugam si cartofii taiati cuburi, cand cartofii sunt fierti, adaugam borsul. Lasam sa dea un clocot, gustam daca mai este nevoie de sare. Stingem focul si adaugam mararul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana