Bors cu carne de vitel

de cerbu in Ciorbe, 23 Mai 2011 | 3516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de vitel (cca 500 g)
  • radacinoase (morcov, patrunjel, telina)
  • 1 ardei gras
  • 1 conserva de rosii
  • cativa cartofi
  • marar si patrunjel verde
  • patrunjel uscat Kotanyi
  • leustean uscat Kotanyi
  • sare si piper
  • bors acru, in functie de preferinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu carne de vitel:

Carnea taiata cubulete se pune la fiert in apa rece,la foc mic.Se curata spuma, apoi se strecoara si se adauga sarea. Cand carnea e aproape fiarta, se pun legumele curatate si date pe razatoare si conserva de rosii. Se lasa sa fiarba bine,la foc mic.
Aproape de a fi gata,se pune borsul fiert in prealabil cu putina sare. Se potiveste gustul de sare si piper.

Se pune verdeata tocata marunt si se mai dau cateva clocote. La sfarsit se presara patrunjel si leustean uscat Kotanyui pentru un plus de savoare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare