Bors cu carne de vitel

de cerbu in Ciorbe, 23 Mai 2011 | 3521 vizualizari

COMENTARII (17)

Miha 1

23.05.2011, 13:53

Bine ai venit Cerbule!

Doar ca trebuie sa atasezi si o poza la reteta, pentru a putea fi aprobata in site!

cerbu 1

23.05.2011, 13:57

Multumesc Miha!

Nu stiu de ce nu pot incarca poza. Mai incerc!

cerbu 1

23.05.2011, 14:04

Am reusit!

Lau 1

23.05.2011, 14:23

bine ai venit

Rocsi 1

23.05.2011, 14:34

bine ai venit!!buna ciorbita

kamy 1

23.05.2011, 14:45

bun venit imi plac borsurile vara

jolygina 1

23.05.2011, 14:54

mihaelaM 1

23.05.2011, 15:06

bun venit
buna borsu

Miha 1

23.05.2011, 15:08

Felicitari! Felicitari si pentru quiz! Ne bucuram sa te avem printre noi!

cerbu 1

23.05.2011, 15:37

Multumesc de primire. Este prima data cand fac poze la mancare, sper sa mai fie si o a doua oara.

adry88 1

23.05.2011, 15:47

MIUTA 1

23.05.2011, 16:50

Super bun imi place
Bine ai venit!

divainbucatarie 1

24.05.2011, 09:00

ionela2682 1

24.05.2011, 14:47

deyutzky 1

24.05.2011, 19:38

bunnn borsuletul bine ai venit

mamaieelena 1

25.05.2011, 16:53

ce aromaa

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de manzat