Sau, ca sa nu se mai creeze discutii... UN FEL DE bomboane Rocher! Dar la fel de delicioase!
Cuptorul se incalzeste la 180 grade.
Intr-o vas am pus 3 linguri zahar si 2 linguri apa si am lasat la foc mic pana zaharul s-a topit si siropul s-a legat. Siropul l-am pus peste migdalele tocate si am amestecat.
Ajutandu-ma de doua lingurite am format gramajoare de migdale, pe care le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie. Gramajoarele le-am pudrat cu zahar si am dat tava la cuptor pentru 5 minute.
Ciocolata am rupt-o bucati si am topit-o la microunde. Cand migdalele s-au copt am luat fiecare gramajoara si am „tavalit-o” prin ciocolata. Cu o furculita am pus bomboanele pe o farfurie in care am pus hartie de copt. Am dat bomboanele la frigider pentru cateva minute, apoi le-am mancat cu mare pofta!
Simplu si absolut delicios!!