Cu dragoste, de Dragobete
Reteta este cea a bomboanelor Raffaello.
Amestecam la robotul de bucatarie laptele praf cu zaharul pudra,nuca de cocos,untul moale si la sfarsit frisca lichida.
Daca iese prea vascoasa compozitia,mai puteti adauga 1 lingura frisca lichida.
Topim ciocolata amaruie, la microunde sau la bain-marine.
Formele in care vom face bomboanele, (in cazul meu hartiute pentru bomboane si un suport pentru bomboane dintr-o cutie de bomboane Milka. :)) ) se pensuleaza de cateva ori cu ciocolata topita. Dupa fiecare pensulare se baga formele la congelator, pentru cateva minute.
Dupa ce-am terminat aceasta operatiune, umplem formele cu compozitia cu cocos si dam din nou la congelator pana la intarirea completa.
Desi am avut ajutoare la pictat hartiutele :)) la un moment dat m-am plictisit si am modelat bilute din compozitie, pe care le-am tavalit apoi prin nuca de cocos.
Iubiti-va mult dragii mei! :)