Boccelute de clatite cu piept de pui

de Julie in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2010 | 10358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • 2 oua,
  • 1 cana lapte,
  • 1 lingura ulei,
  • patrunjel verde,
  • sare,
  • piper,
  • faina
  • Pentru umplutura:
  • 1 piept de pui,
  • 2 buc. ardei gras rosu,
  • ceapa verde,
  • sare,
  • piper,
  • 1 ou,
  • 2 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boccelute de clatite cu piept de pui:

Se face aluatul amestecand toate ingredientele si se prajesc clatitele. Se lasa deoparte pana se pregateste umplutura.

Intr-o tigaie cu 1 lingura ulei se pun: pieptul de pui taiat in bucati mici, ardeiul gras si ceapa verde tocate marunt. Se lasa pe foc pana se inmoaie toate . Se lasa sa se raceasca putin si se adauga smantana si oul. Cu acest amestec se umplu clatitele , li se dau forma de boccelute si se prind cu frunze de ceapa verde. Se pun intr-o tava ,se aseaza pe fiecare cate o bucata mica de unt si se dau la cuptor pentru 10-15 minute.

Se servesc atat calde cat si reci stropite cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Boccelute de clatite cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

09.11.2010, 21:39

aratoase si bune

marty 1

10.11.2010, 09:07

niam niam ce bine arata si cred ca la gust
salvata reteta la favorite si furcu de rigoare!!
felicitari!
tine-o tot asa

Bya Ralu 1

06.01.2013, 21:16

super

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Roşii la cuptor, umplute cu brânză