Nu sunt ele chiar ca cele cumparate dar sunt ffff bune....sotul meu le-a mancat pe toate...eu am apucat doar sa gust 2 :((((....maine fac iar si mananc cate vreau:)))
Din toate aceste ingrediente se formeaza un aluat nelipicios.Se imparte in bile mai mici si se formeaza foi subtiri. Se taie triunghiuri (sau ce model doriti) si se prajesc in in ulei intr-o tigaie incinsa.
Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se aseaza intr-o tava (eu am uns tava cu putin ulei, dar tinand cont ca ele au ulei pe ele de la prajit, nu cred ca e necesar) si se dau la cuptor pt 3-4 minute la foc mare cat sa devina crocante.
Pt sos: Se freaca bine bulionul cu uleiul de masline si smantana, apoi se adauga sosul de rosii si piperul.Se amesteca bine
Se servesc cu acest sos de rosii (asta am avut eu in casa in acest moment) sau orice alt sos doriti.
Pofta buna!!