Biscuiti integrali cu merisoare si nuca

de Nadyne in Dulciuri, 14 Noi 2016 | 2969 vizualizari

 

   Doar cuvinte de lauda la adresa lor: usor de preparat, sanatosi, aromati, fragezi, gustosi...

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt moale,la temperatura camerei
  • 80-100 g zahar brun sau Green Sugar
  • 1 plic extract vanilie Bourbon
  • 300 g faina integrala din grau spelta
  • 100 g merisoare deshidratate
  • 1/2 lingurita pudra scortisoara
  • nuci tocate grosier
  • 1 varf cutit de praf de copt
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti integrali cu merisoare si nuca:

     Untul moale se alifiaza si se amesteca cu zaharul si vanilia. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si pudra de scortisoara si se omogenizeaza. La sfarsit, punem merisoarele si nucile si dam aluatului o forma dreptunghiulara sau rotunda, il imbracam in folie alimentara si-l introducem la congelator pentru 15 minute.

     Dupa expirarea timpului, scoatem aluatul si-l taiem in bucati groase de 1-1,5 cm pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. 

     Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade si coacem timp de 15-20 minute sau pana se rumenesc usor pe margini.

     Lasam biscuitii sa se raceasca in tava, deoarece, calzi, sunt foarte fragili si se pot rupe.

    Pudram cu zahar si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti integrali cu merisoare si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Nadyne 1

16.11.2016, 06:41

Multumesc pentru aprecieri! Au fost chiar buni. Baiatul i-a devorat. Asa ca trebuie sa fac altii. Sau fursecuri!!!!

Merisor 1

16.11.2016, 07:30

Cu merișoare
Buni, buni!

Ancutsa 1

16.11.2016, 13:39

Sanatosi si aromati!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Granola