Biscuiti cu ovaz si merisoare

de iuliana_florentina in Retete diabetici, 3 Mai 2015 | 5899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 g faina de ovaz
  • 100 g faina alba
  • 200 g Green Sugar
  • 125 g unt
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 ou
  • 2 linguri merisoare
  • 2 linguri nuci macinate
  • 2 linguri fulgi de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ovaz si merisoare:

Intai am pregatit toate ingredientele,astfel incat untul sa aiba timp sa se inmoaie.

In vasul robotului am pus untul impreuna cu zaharul si am inceput sa mixez, am adaugat oul mixand in continuare, asigurandu-ma ca indulcitorul natural s-a topit (se topeste mai greu decat zaharul).

Am adaugat faina alba, praful de copt, apoi faina de ovaz.

La final am amestecat fulgii de migdale, nucile si merisoarele.

Am luat cu o lingura din aluatul obtinut si am format bile mici, pe care le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Am pus biscuitii la cuptor pentru 15-20 minute la 180 °C.

Daca ii preferati mai crocanti lasati-i spre 20 minute, pana incep sa se rumeneasca usor iar  daca va plac mai fragezi scurtati timpul de coacere cu 5 minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ovaz si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu tarate de ovaz si scortisoara