Descoperă alături de Andra Mihail o rețetă de biscuiți crocanți cu cașcaval, o gustare delicioasă și savuroasă, perfectă pentru orice moment al zilei. Ideali pentru petreceri sau ca snack rapid, acești biscuiți sunt ușor de preparat și gustoși.
Pentru acești Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă, ai nevoie de următoarele ingrediente: făină, mascarpone, iaurt, cașcaval și susan sau mac.
Cum se prepara Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă:
Rade fin cașcavalul.
Cerne făina și un praf de sare într-un bol și adaugă brânza mascarpone, iaurtul grecesc și cașcavalul ras.
Frământă bine ingredientele până obții un aluat omogen și dens.
Presară puțină făină pe un blat de lemn, apoi întinde aluatul în strat subțire și decupează in forme dorite.
Așază biscuiții decupați într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Unge-i cu ou bătut, apoi presară semințe de susan sau de mac.
Coace biscuiții în cuptorul preîncălzit, la 180 grade C, timp de 10-12 minute, până se rumenesc frumos.
Încearcă și rețeta de Saratele cu brânză sau varianta de Biscuiți cu brânză și chimen.
Îți recomandăm și rețeta de Sărățele fragede.
Poftă bună!