Sunt foarte gustosi simpli, dar si langa un pahar cu lapte, ceai sau cafea, iar pe zi ce trece sunt si mai fragezi.
PS: nu stiu sa va spun cate bucati mi-au iesit cu exactitate pt ca a trecut ceva timp de cand i-am pregatit, dar va pot asigura ca ies peste 20 de bucati.
Amestecam intr-un bol faina, nuca, cele 2 linguri de cacao si praful de copt.
Adaugam untul taiat cuburi, zaharul si galbenusul si framantam bine pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. La inceput aluatul vi se va parea sfaramicios, dar pe parcurs toata faina se va incorpora perfect. Tot procesul de framantare va dura cca.10 minute.
Formam o bila din aluat pe care o vom inveli in folie alimentara si pe care o vom da la congelator cca. 20 de minute.
Scoatem aluatul de la rece si il intindem intr-o foaie de cca. 5 mm grosime pe planul de lucru infainat, apoi il decupam cu formele pt biscuiti. Aluatul ramas se intinde in foi pana cand il decupam pe tot.
Tapetam o tava cu hartie de copt si punem biscuitii. Dam tava la cuptor la foc potrivit aprox.10-15 minute, apoii ii scoatem si ii lasam la racit. Eu i-am pastrat intr-o punga de hartie. Rezista pana la 4 zile...mai mult de 4 nu stiu pt ca au disparut :)))