Nu spun despre acesti biscuiti decat ca se topesc in gura, mai ales a doua zi si sunt tare aromati!
Incepem prin a rasni zaharul, apoi il adaugam peste untul tinut la temperatura camerei si le mixam pana cand devin o crema spumoasa.
Adaugam putina sare, coaja de lamaie, esenta si cele doua galbenusuri si omogenizam, apoi incepem sa incorporam faina cernuta impreuna cu bicarbonatul si la final stafidele hidratate putin in apa cat sa fie acoperite.
Eu am oprit cateva stafide sa le adaug dupa ce portionez biscuitii.
Framantam un aluat nelipicios si foarte sfaramicios, pe care il lasam la odihnit 15 minute.
Intindem aluatul in foi de grosimea degetului mic, apoi cu ajutorul unei forme de biscuiti, sau cu paharaul ca in cazul meu, decupam biscuitii pe care ii transferam in tava tapetata cu hartie de copt.
Eu am infipt cateva stafide din loc in loc, la o parte din biscuiti, unde constatam eu ca nu prea sunt stafide in aluat.
Dam tava la cuptor pentru 25-30 de minute la 180 de grade.
Cand sunt reci ii pudram cu zahar.
Eu am copt doua tavi a cate 50 de biscuiti.
Pofta buna!