Bezele

de Ubulika in Dulciuri, 15 Dec 2011 | 4541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  4 albusuri
  • 200 g zahar pudra
  • esenta rom 15 ml
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se bat albusurile la viteza mica pana capata ceva consistenta ,apoi se mareste viteza mixerului la mediu pana devine compozitia tare ..care ramane pe palete.Se adauga zaharul, cate o lingura pe rand, in timp ce compozitia se bate la viteza mare, pana ce se obtine o textura de bezea, lucioasa si consistenta.Se adauga si esenta de vanilie si se amesteca.

Se tapeteaza tavile cu hartie de copt si se pun bezelele cu ceva spatiu intre ele pt ca vor creste la copt.

Se pune tava in cuptor, la foc mic si se tine usa intre-deschisa 45 de minute 'ca sa se usuce (nu trebuie sa se ingalbeneasca)'.Se scot cand s-au racit.

Bezelele normal se orneaza cu posul dar de data asta nu am avut :( asa ca am facut gramajoare cu lingura.:>

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]