Betive

de andreea_angelo in Dulciuri, 21 Noi 2012 | 23950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti simpli
  • 50 g nuci
  • 100 g margarina
  • 300 g zahar
  • 100 ml lapte
  • cacao
  • nuca de cocos
  • esente
  • visine din visinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Betive:

Sfarmam bine biscuitii si nucile,turnam laptele caldut si margarina

Framantam bine si adaugam  cantitatea de zahar dorita,mai mult sau mai putin decat am pus eu, 300g

Dupa ce am framantat bine adaugam esentele si cacaoa

Formam cu grija bilutele in asa fel incat visina sa fie in centru

Le dam de-a dura prin nuca de cocos si asta e!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Betive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Ina 1

22.11.2012, 13:30

daca fac eu cu visinele mele pastrate in alcool de 96 % concentratie alcoolica .... hac'hac! )))
Le numesc "alcooliste" )

mihaelar63 1

22.11.2012, 14:14

Bune de tot

andreea_angelo 1

23.11.2012, 15:55

multumesc la toata lumea dar de ce nu este ''aprobata' trebuie sa le aprobe cineva,de ce?!?!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bilute cu gem de prune