Betive

de andreea_angelo in Dulciuri, 21 Noi 2012 | 23955 vizualizari

COMENTARII (25)

Geanina87 1

21.11.2012, 19:53

Daca mananc...ma imbat??? oricum merita

MotanLaOale 1

21.11.2012, 19:57

Zamfira 1

21.11.2012, 19:58

Merisor 1

21.11.2012, 20:15

Eu as cam manca de-astea, dar vreau si putina visinata

Bunica 1

21.11.2012, 20:19

chiar daca ma imbat,eu tot vreau una!

T I M E A 1

21.11.2012, 20:23

Bya Ralu 1

21.11.2012, 20:45

buneeeee

Panacris 1

21.11.2012, 21:15

Doralinda 1

21.11.2012, 21:24

Ce frumoase sunt si gustoase! Am mancat mai demult si mi-au placut asa mult!!! La favorite!

Doralinda 1

21.11.2012, 21:30

De ce NU reusesc sa o pun la favorite???? Stie cineva???

diaconta 1

21.11.2012, 21:32

Doralinda,pentru ca nu este inca aprobata reteta

AnyCostescu 1

21.11.2012, 21:58

interesant

Angelina_Elena 1

21.11.2012, 23:04

foarte bune!

Rocsi 1

21.11.2012, 23:21

Bune...

MonaMimi 1

21.11.2012, 23:40

Doralinda 1

22.11.2012, 00:34

Aha, multumesc dia!

Criss 1

22.11.2012, 05:39

Foarte bune si usor de facut.

diana_k 1

22.11.2012, 09:08

Lau 1

22.11.2012, 09:16

bune

adasev12 1

22.11.2012, 09:49

bune

gaby_gabytza 1

22.11.2012, 10:56

imi place denumirea

cristi22 1

22.11.2012, 11:02

sunt asemanatoare cu BOMBELE,numai ca biscuitii se amesteca cu smantana de consum(eu prefer pe aceea varsata), biscuitii obisnuiti se dau pe razuitoare(cea mai mica)apoi se cern prin sita de malai,dupa care se amesteca cu smantana pana se obtine o pasta destul de consistenta la care se adauga esentele de rom si vanilie(prefer pe acelea la fiola).se introduce visina din visinata in mijloc(fara sambure)dupa care se rotujesc frumos si se tavalesc prin zahar tos.se aseaza pe un platou si se dau la rece ptr. cateva ore.mie mi-au placut f.mult si sunt sigur ca si voua.cantitati aprox. BISCUITI CCA.1KG SMANTANA 1KG.(s-ar putea sa intre mai multi biscuiti,in functie de vascozitatea smantanii,oricum pasta rezultata trebuie sa fie destul de TEAPANA,ca sa zic asa).SUCCES!

Ina 1

22.11.2012, 13:30

daca fac eu cu visinele mele pastrate in alcool de 96 % concentratie alcoolica .... hac'hac! )))
Le numesc "alcooliste" )

mihaelar63 1

22.11.2012, 14:14

Bune de tot

andreea_angelo 1

23.11.2012, 15:55

multumesc la toata lumea dar de ce nu este ''aprobata' trebuie sa le aprobe cineva,de ce?!?!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert bombe de biscuiti