Beef Wellington

de Dea_Dea in Vita, 30 Ian 2014 | 3180 vizualizari

 

Un deliciu si un succes!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi de vita
  • 300-400 gr aluat foietaj
  • 6-7 ciuperci
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 6-7 feli de sunca
  • mustar
  • un ou
  • o lingurita unt
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef Wellington:

Incepem prin a curata ciupercile, usturoiul si ceapa. Se toaca marunt si se pun la calit in untul si uleiul incins, la foc potrivit pana scade de tot, se cndimenteaza cu sare, piper si cimbru  si se lasa la racit.

Muschiul de vita se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper. Apoi se rumeneste la foc mare pe toate partile si se lasa la racit pana ajunge la temperatura camerei. Se unge apoi cu mustar.

Incepe asamblarea, pe o folie de plastic se pun feliile subtiri de sunca, astfel incat sa acopere muschiul de vita in totalitate.Peste sunca se pune amestecul de ciuperci, apoi se pune muschiul de vita, se impatureste si se lasa la frigider 10-20 min.

Aluatul se intinde foaie subtire , se scoate muschiul de la frigider si se pune in aluat, se impacheteaza , iar marginile seimpaturesc inauntru. Se inteapa cu furculita si se unge cu oul batut.Se pune in tava cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit cam 40-50 min(pana aluatul devine auriu).

Daca ti-a placut reteta noastra "Beef Wellington" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Beef Wellington