Pastrama de vita in sos de rosii

de Sim0na in Vita, 4 Dec 2012 | 6747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg carne de vita condimentata si afumata
  • 200 ml suc de rosii facut in casa
  • 150 ml pasta de ardei facut in casa
  • 2 capatani mici de usturoi
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de vita in sos de rosii:

Carnea de vita, care in prealabil a fost condimentata cu cimbru, sare si boia, iar apoi afumata, am taiat-o in bucati potrivite si am lasat-o cca 30 minute in apa. Intr-o tigaie groasa am pus putin ulei la incins, apoi am adaugat bucatile de carne. Am adaugat o cana de apa si am lasat sa fiarba acoperit cca 1 ora, la foc mic. Intre timp am completat cu apa, ori de cate ori era nevoie.

Am adaugat sucul de rosii, pasta de ardei si cateii de usturoi taiati feliute, si am mai lasat sa fiarba cca jumatate de ora, completand cu apa.

Carnita a iesit foarte frageda si gustoasa!! Noi am servit alaturi de piureu de cartofi si conopida murata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de vita in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele din rasol alb de manzat