Batoane BOUNTY

de Alexandra Elena in Dulciuri, 26 Dec 2013 | 20660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g nuca de cocos
  • 200 g zahar
  • 6 albusuri
  • 200 g ciocolata cu lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane BOUNTY:

 Batem albusurile ,cu un praf de sare, pana devin o spuma tare, adaugam zaharul si mixam pana cand se dizolva, adaugam nuca de cocos si omogenizam compozitia.

Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la 180 de grade pentru 30 de minute.

Se taie blatul cat e cald. Batoanele obtinute se dau prin ciocolata topita si se aseaza pe o hartie de copt, se dau la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane BOUNTY" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caise caramelizate servite cu crema de mascarpone, vanilie si miere