By Jamila!
Intr-un bol punem faina si sarea.
Facem o gropita in mijloc si punem drojdia, zaharul, turnam putina apa calduta si amestecam pentru ca drojdia sa se dizolve.
Turnam treptat apa ramasa si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.
Acoperim vasul cu un prosop curat si lasam pana isi dubleaza volumul, aproximativ 60 de minute.
Scoatem aluatul pe masa infainata si il intindem intr-o foaie subtire de 0.5 cm.
Decupam 14 cercuri mari apoi le lasam sa mai stea 15 minute la dospit.
Punem o tigaie de teflon la incins (fara pic de ulei).
Apoi punem cate 2 bucati de aluat, le lasam pana se umfla (fara sa miscam tigaia), apoi le intoarcem pe cealalta partea si le lasam sa se rumeneasca.
Noi le-am umplut cu un amestec de legume si piept de pui. Au fost minunate!
Pofta buna!
1
Din ingredientele de mai sus obtinem 14 painici marisoare.