Cel mai bun prieten al cafelei...de departe ! Iar daca n-aveti un slow cooker Crock-Pot, merge lejer si-ntr-un cuptor.
• amestecați untul cu zahărul până devine o pastă omogenă;
• prăjiți ușor alunele caju și zdrobiți-le;
• adăugați făina într-un castron și puneți peste aceasta alunele caju, scorțișoara și bicarbonatul de sodiu și amestecați bine;
• amestecați ouăle în compoziția de unt și zahăr și turnați ușor smântâna de gătit, esența de vanilie și laptele pe deasupra;
• compoziția lichidă turnați-o încet peste cea solidă și amestecați bine cu un tel;
• umeziți puțin oala de slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital ;
• adăugați hârtie de copt în aceasta, astfel încât să acoperiți bine tot interiorul;
• turnați compoziția în interior, nivelați-o bine, egal, și mișcați vasul pe masă, stânga – dreapta, pentru a se întinde uniform compoziția;
• puneti vasul de ceramică înapoi în slow cooker Crock-Pot 5,7 Digital și gătiți pe modul de gătire Low pentru cca 2 ore și 40 de minute;
• scoateți din slow cooker Crock-Pot 5,7 Digital și lăsați să se răcească – este un desert extraordinar pe care puteți să-l savurați la mic dejun alături de o cafea, un ceai sau un pahar cu lapte;