Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 3967 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 4 catei usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot:

Vanata se spala, se sterge si se taie in jumatate pe lung.

Se cresteaza fiecare jumatate in diagonala fara a taia si coaja si rezulta niste romburi.

Usturoiul se curata si se taie feliute.

Se stropesc jumatatile de vanata cu ulei de masline din abundenta.

Se introduc feliutele de usturoi in fiecara crestatura din jumatatile de vanata.

Restul de ulei se pune in vasul slow cookerului Crock-Pot.

Se pun jumatatile de vinete in vas si se presara cu sare si piper.

Se pune capacul, se seteaza pe modul High si se lasa 2 ore.

Dupa se introduce in cuptor 20 de minute pana se rumenesc bine.

Se mananca calde, dar sunt bune si reci.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chilli con carne la slow cooker Crock-Pot