Baghete cu cascaval

de stefania in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 8846 vizualizari

 

Sunt minunate ca aperitive, sau pur si simplu la un mic dejun de weekend.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foietaj
  • 200 gr salam feliat foarte subtire
  • 200 gr cascaval
  • ketchup
  • oregano
  • ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu cascaval:

Se intinde foietajul cu sucitorul si se unge jumatate de foaie cu ketchup.Asezam feliutele de salam si apoi radem cascaval pe razatoarea mare. Cealalta jumatate o ungem cu putina apa si o tragem peste umplutura. Se preseaza bine pentru a scoate golurile de aer si taie baghete de 2-3 cm latime cu ajutorul rolei de pizza. Se rasuceste fiecare feliuta si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung cu ou si se presara oregano. Se dau la cuptorul incins pana se rumenesc. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]