Taiati bagheta in doua, apoi iar in doua pe lungime, sa obtineti niste barcute. Scoateti miezul, dar nu chiar tot.
Carnatul il taiati rondele. Maslinele le taiati feliute, iar mozzarella o dati pe razatoarea mare. Rosiile cherry, le taiati in sferturi.
Baghetele pregatite le ungeti cu mustar. Puneti boabe de porumb, feliile de masline si de carnat. Deasupra presarati mozzarella rasa si asezati rosiile cherry. Presarati busuioc uscat.
Asezati baghetele umplute pe o tava, tapetata cu hartie de copt. Incingeti cuptorul la 200 de grade C, introduceti baghetele pentru 8-10 minute. Le lasati cat se topeste mozzarella. Daca le lasati mai mult, riscati sa fie prea uscate.
Le scoateti din cuptor dupa acest timp, le serviti calde. Alaturi de o salata, de putin iaurt sau cu niste dulceata de ardei iuti, sunt minunate.
Sa aveti pofta!