Ce pot spune despre aceasta mancare este ca este incredibil de buna. Incercati si veti vedea ce buna este. Poate ca nu prea mai scriu eu bine dar sper ca nu ma incurc cu ingredientele in romaneste :)))
Se fierbe costita cu usturoiul intr-o oala sub presiune. Se adauga asafranul, fasolea si o pastila knorr de carne. Dupa ce s-au fiert se iau sangeretele, se taie bucati si se aseaza intr-o tigaie cu ulei. In acel ulei prajim putin carnea. Ii da gust la orez. Dupa ce s-au fript se pun intr-o farfurie si se pune boia dulce in ulei. Prajim toate cele mentinoate mai sus, dar sa avem grija sa nu se arda boiaua, caci o sa aiba gust amar.
Ddin oala in care am fiert carnea luam 12 cani de supa. Punem orezul in oala de lut, asezam fasolea, usturoiul il punem in mijloc, adaugam costita si morcilla (sangeretele). Prajim cartofii bine. Cartofii ii taiem rotunzi, la fel si rosiile.
In total avem nevoie de aproximativ 40 de minute, care includ si frigerea carnii, a cartofilor si a sangeretelor.
Se aseaza cartofii si rosiile peste costita si sangeretele fripte si se adauga 12 cani de supa ramasa de la fierberea costitelor. Se lasa la cuptor aprox 20 de minute
POFTA BUNA .