sunt o "imitatie" a aripioarelor de la KFC... nu-s foarte sanatoase dar sunt gustoase... yummy
Aripioarele de pui se taie in doua se spala bine, se scurg de apa, se sareaza si se pudreaza cu chili. Se da la frigider jumatate de ora pentru a intra bine condimentele in aripioare.
Pe o farfurie intinsa se pune faina, in alta farfurie adanca se bat ouale cu un praf de sare si chili si intr-o ultima farfurie intinsa se pune pesmetul. (asa cum am postat eu poza).
Uleiul se pune la incins intr-un ceaun sau intr-o tigaie wok.
Se ia aripioara cu aripioara si se trece treptat prin faina, ou si pesmet astfel incat se fie bine acoperite cu fiecare din ingredientele mentionate. Cand uleiul este foarte bine incins de pun aripioarele in ceaun/wok. Se lasa la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti.
Drept garnitura eu am folosit cartofi fierti si sosul de usturoi cu maioneza.
Pofta buna!