Ciulama de ciuperci cu piept de pui

de ramo_cata in Pui, 17 Apr 2010 | 5529 vizualizari

 

hmm nu stiu daca ciulamaua trebuie sa fie neaparat alba..eu n-am pus iaurt ,smantana sau unt pt ca sotului nu-i plac mancarurile albe...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 kg ciuperci champignon
  • 2 legaturi usturoi verde(mai micute)
  • 5 catei usturoi(astea se pun in functie de gust,daca vrei sa aiba gust intens de usturoi)
  • 1 ceapa
  • un bol cu bulion de rosii
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri faina
  • sare,maghiran,piper,leustean uscat 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci cu piept de pui:

Am taiat pieptul bucatele medii..ciupercile le-am bagat la robot,am tocat ceapa,usturoiul verde si uscat...le-am pus la fiert cu apa si ulei..le-am lasat sa fiarba cam 1 ora..apoi am adaugat bulionul,2-3 linguri de bulion le-am amestecat cu faina si cu putina apa,cat sa fie o compozitie mai subtire ca sa nu se faca cocoloase atunci cand o adaugam peste mancarea fierbinte...spre final am adaugat condimentele mentionate si am mai lasat cateva clocote...

 

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliguta...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu pui