Ciorba cu aripioare de pui si loboda rosie

de Constelatialeu in Ciorbe, 28 Sep 2015 | 4212 vizualizari

 

Din categoria mi-a picat pofta si cu asta nu te pui ca e afurisita. Deci plecat prin ploaie, ca-mi face bine,cautat aripi de pui fericit, asa zic unii, ca e fericit, dar n-as crede.....apoi gasit la o bunicuta-n piata niste loboda rosie,foarte cruda, asa ca m-am pus pe facut ciorba.......

 

INGREDIENTE

  • aripi pui, cam 9 am pus eu
  • 1 morcov
  • 1 pastranac
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura de loboda rosie
  • 1/2 legatura marar
  • bulion de zarzare din camara proprie
  • 1 lingura de orez
  • sare
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripioare de pui si loboda rosie:

Mai intai pregatim toate ingredientele. Curatam si spalam aripioarele, apoi ne apucam de legume, le curatam, spalam si taiem cubulete, ceapa  o taiem marunt, iar loboda fasioare.

Punem intr-o cratita apa, cca 3 l, ca mai scade, adaugam aripiorele si un pic de sare,lasam sa fiarba, avand grija sa luam spuma formata. Cand au fiert aripioarele adaugam legumele,lasam sa fiarba 10 min, dupa care adaugam si orezul.

Cand orezul este fiert, punem bulionul de zarzare, dupa gust, cat vrem sa fie de acra ciorba, potrivim de sare. Lasam sa dea in clocot. Stingem focul, dregem ciorba cu ou si adaugam mararul tocat. Cam asta e tot, mi-am facut pofta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare de pui si loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors rusesc cu sfecla rosie