Din categoria mi-a picat pofta si cu asta nu te pui ca e afurisita. Deci plecat prin ploaie, ca-mi face bine,cautat aripi de pui fericit, asa zic unii, ca e fericit, dar n-as crede.....apoi gasit la o bunicuta-n piata niste loboda rosie,foarte cruda, asa ca m-am pus pe facut ciorba.......
Mai intai pregatim toate ingredientele. Curatam si spalam aripioarele, apoi ne apucam de legume, le curatam, spalam si taiem cubulete, ceapa o taiem marunt, iar loboda fasioare.
Punem intr-o cratita apa, cca 3 l, ca mai scade, adaugam aripiorele si un pic de sare,lasam sa fiarba, avand grija sa luam spuma formata. Cand au fiert aripioarele adaugam legumele,lasam sa fiarba 10 min, dupa care adaugam si orezul.
Cand orezul este fiert, punem bulionul de zarzare, dupa gust, cat vrem sa fie de acra ciorba, potrivim de sare. Lasam sa dea in clocot. Stingem focul, dregem ciorba cu ou si adaugam mararul tocat. Cam asta e tot, mi-am facut pofta....