Aripioare iuti si crocante

de Constelatialeu in Pui, 30 Iul 2014 | 29777 vizualizari

 

Caldura mare moncher si unii,nu dau nume,vor sa fac de haleala......

 

INGREDIENTE

  • 11 aripioare taiate pe jumatate
  • 150 g fulgi d eporumb
  • 3 oua
  • 2 lingurite mustar frantuzesc
  • condimente iuti pentru pui
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare iuti si crocante:

Mai intai curatam aripioarele de eventualii fulgisori,apoi le spalam si le punem la fiert.Dupa ce au fiert le scoatem cu spumarul si le lasam la scurs.Fulgii de porumb ii maruntim,apoi adaugam condimentele si amestecam.Separat mustarul  bobite il zdrobim si amestecam cu ouale batute bine.Intr-o farfurie punem faina si trecem fiecare aripioara prin faina,apoi prin ou si la final prin fulgii de porumb.Lasam sa se incinga uleiul in tigaie si apoi punem aripioarele la prajit,lasam sa se rumeneasca pe o parte,apoi intoarcem pe partea cealalata.Am servit cu cartofi prajiti si ardei copti.

TIPS-URI

1

in apa in care fierbem aripioarele adaugam si putina sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare iuti si crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare crispy