Aripioare de pui cu legume la cuptor

de vero_closca in Pui, 1 Apr 2010 | 9271 vizualizari

 

delicioase! merita incercata reteta!

 

INGREDIENTE

  • 8 capatani de usturoi
  • 4 dovlecei foarte tineri
  • 4 morcovi fragezi
  • 2 radacini de pastarnac
  • 4 cartofiori mai mici
  • 16 aripioare de pui
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita vegeta
  • ulei de masline 2-3 linguri
  • 2 buc praz
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui cu legume la cuptor:

se spala,se curata si se usuca bine aripioarele.capatanile de usturoi se spala bine si li se taie putin partea de sus.restul de de legume se spala si se taie dupa preferinta.

intr-o tava unsa cu ulei se aseaza capatanile de usturoi,pastarnacul(rondele),cartofii(sferturi),morcovul(segmente),prazul(segmente)dovleceii(jumatati).deasupra se aseaza aripioarele,rosiile si ardei(fasii si felii),se presara cu sare,piper si putina vegeta,se stropesc cu ulei,se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor,la foc mediu pt 35-40 minute.se scoate folia dupa acest timp si se mai lasa pt 10 minute pt rumenire.pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui