Pulpe de pui si cartofi la cuptor

de JulyCris in Pui, 12 Feb 2014 | 3294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe pui
  • 6-7 cartofi
  • condimente pt pui
  • condimente pt cartofi
  • ulei(50 ml)
  • 50 ml vin alb
  • 4-5 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui si cartofi la cuptor:

Pulpele se spala si se cresteaza. Se presara peste ele condimente pt carne de pui si se aseaza intr-o tava. In crestaturile facute se pune usturoiul curatat si taiat rondele. Se pune uleiul in tava,iar cu vinul se vor stropi pulpele. Se mai adauga 1/2 cana apa si se baga la cuptor. 

Acum trecem la cartofi. Se curata,se spala si se taie in bucati mai groase pe lung. Se condimenteaza bine si se pun si ei in tava,printre pulpe. Se lasa pana se rumenesc toate.

TIPS-URI

1

Folositi ce fel de pulpe doriti...intregi,superioare sau inferioare :)

2

Cartofii nu se pun in acelasi timp cu pulpele pt ca se farama.Dupa ce bagati pulpele la cuptor,va apucati de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la cuptor